Obiteljski smještaj

Za sve koje žele odmor provesti u mirnoj i srdačnoj obiteljskoj atmosferi na otoku će zasigurno pronaći bogatu i raznovrsnu ponudu obiteljskog smještaja.

Smještaj je moguć u novim naseljima nadomak staroj jezgri ili pak u samoj staroj jezgri mjesta na otoku. Kućice i okućnice su uredeni, mjesta imaju sve sadržaje i usluge bez kojih suvremeni gost ne može.

Domaćini su gostoljubivi i druželjubivi, gosta će smjestiti i ugostiti kao istinska prijatelja, te će gost zasigurno pronaći sav komfor što ga pruža gostoljubiva obitelj.

Smještaj je moguć u suvremeno opremljenim sobama i apartmanima za 2-6 osoba, opremljenih kuhinjom, blagovaonicom i svim ostalim pratećim sadržajima.

Pretraživanje Smještaja


Pretraži

Kuća Filozići, Ostala mjesta, ***

Prikaži mapu

Ruralna kuća u kamenu s drvenim gredama i drvenim podovima , bez betona ! Apsolutno uklopljeni u prirodno okruženje , pjev ptica i blejanje ovaca . birdwatching . trekking .velika terasa 20m2 , za cjelodnevni boravak u toku ljeta ..


Detaljnije

Apartman Franja, Cres, ***

Prikaži mapu

Luksuzno opremljen apartman. Pogled na more sa zgrade sa apartmanima. Posjeta 40-godišnjoj vinoteci koja je dio recepcije. Recepcija se nalazi na adresi Ulica žrtava fašizma 6. Kontakt brojevi za goste: +385 91 951 3939 ili +385958848860.


Detaljnije
<
>