Gdje odsjesti

Počeci razvoja turizma sežu u daleku 1845. godinu.

Tada je Austrijski Lloyd organizirao prvo izletničko putovanje od Rijeke do Cresa. Putnici su bili oduševljeni Cresom, a Cresani su se pokazali kao dobri domaćini, te su u znak dobrodošlice pucali iz mužara.

Na drugom putovanju, Cresani su organizirali posebnu zabavu natjecateljskog sadržaja na jednom polju izvan gradskih zidina. Organiziranjem tog izletničkog putovanja u Cres počinje razvoj turizma Cresa.

Budućnost, ali i sadašnjost Cresa je, osim neodoljivih prirodnih i kulturno – povijesnih vrijednosti, na osebujan način i u gostoljubivosti, srdačnosti, ljubaznosti i dobroti svih stanovnika otoka.

Pretraživanje Smještaja


Pretraži

Apartman Franja, Cres, ***

Prikaži mapu

Luksuzno opremljen apartman. Pogled na more sa zgrade sa apartmanima. Posjeta 40-godišnjoj vinoteci koja je dio recepcije. Recepcija se nalazi na adresi Ulica žrtava fašizma 6. Kontakt brojevi za goste: +385 91 951 3939 ili +385958848860.


Detaljnije

Kuća Filozići, Ostala mjesta, ***

Prikaži mapu

Ruralna kuća u kamenu s drvenim gredama i drvenim podovima , bez betona ! Apsolutno uklopljeni u prirodno okruženje , pjev ptica i blejanje ovaca . birdwatching . trekking .velika terasa 20m2 , za cjelodnevni boravak u toku ljeta ..


Detaljnije
<
>