Kalendar događanja

Prikaži još događanja

Momci na brod

13.07.2015. - 13.07.2015. / Cres

Kazališna predstava "Momci na brod" biti će odigrana u klaustru samostana sv. Frane 13.07.2015. s početkom u 21:30 sati.

Opereta «Momci na brod» u Cresu!

Jedna od najpoznatijih opereta našeg slavnog skladatelja Ivana pl. Zajca «Momci na brod» dolazi na gostovanje u Cres u ponedjeljak 13. srpnja!

Ova iznimna predstava kazališta Mala scena koja je nastala u suradnji s Muzičkom akademijom u Zagrebu, održat će se u klaustru Franjevačkog samostana u 21.30 sati.

Premijera predstave održana je 16. prosinca 2014. godine u kazalištu Mala scena, povodom 100. obljetnice smrti Ivana pl. Zajca, a u režiji Snježane Banović. Scenografiju je osmislila Dinka Jeričević, kostime Đenisa Pecotić i Emina Kušan, koreografkinja je Ljiljana Gvozdenović, a producentica Vitomira Lončar.

Premijernom izvedbom dirigirao je naš akademik, maestro Zoran Juranić, a izvedba u Cresu održat će se uz pratnju klavira na kojem će svirati mladi dirigent Davor Kelić, koji je upravo za ovu produkciju ove godine dobio Rektorovu nagradu!

U izvedbi na Cresu glavne uloge pjevat će mladi, ali već afirmirani pjevači Antonia Dunjko i David Šeb, Josip Čajko, Paulina Đapo, Maja Mužar, Valentina Mekovec, Stefano Surian, Karla Ledić, a u glumačkim dijelovima nasmijat će vas glumci Marko Hergešić i Frana Marija Vranković.

Predstava traje 60 minuta, namijenjena je mladima i odraslima, a izvedbu u Cresu omogućilo je Ministarstvo kulture Republike Hrvatske!

Dođite na vrijeme jer je broj gledatelja ograničen i uživajte u ovoj iznimnoj predstavi!

Ako vas zanima više podataka o produkciji «Momci na brod», pogledajte na stranice kazališta Mala scena www.mala-scena.hr

Za pregled stvarne veličine slike kliknite na sliku.